Nieuwsberichten | Lees ons actuele nieuws hier

Menu

Zijn er kosten verbonden aan een betalingsregeling?

De debiteur kan dan bij CollactiveBMK het verzoek indienen om een betaling in termijnen te doen. Aan deze betalingsregeling, zijn, buiten de al gevorderde rente in incassokosten, geen extra kosten verbonden.

Er kunnen situaties ontstaan waardoor een debiteur zijn of haar openstaande facturen niet ineens kan voldoen. De debiteur kan dan bij CollactiveBMK het verzoek indienen om een betaling in termijnen te doen. Aan deze betalingsreleing, zijn, buiten de al gevorderde rente in incassokosten, geen extra kosten verbonden.

 

Heb je een sommatie schrijven van ons ontvangen en wil je een betalingsregeling aanvragen? Log dan hier in op jouw persoonlijke omgeving.

Meer lezen zoals 'Zijn er kosten verbonden aan een betalingsregeling?'

In principe hoort het treffen van een betalingsregeling altijd tot de mogelijkheden. Het is vaak voor alle partijen beter om geen extra (gerechtelijke) kosten te moeten maken.

Lees verder

Ben je gesommeerd om een vordering te betalen, maar zijn je financiële middelen of is je financiële situatie op dit moment niet toereikend om de vordering te betalen, hetzij in termijnen of ineens? Neem dan contact met ons op.

Lees verder

Meer weten?
Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Plan een videogesprek in met

Annuleer