Nieuwsberichten | Lees ons actuele nieuws hier

Menu

Wat is eerstelijns juridisch advies?

Eerstelijns juridisch advies zijn alle juridische vraagstukken die in eerste instantie telefonisch, via de chat of per mail beantwoord kunnen worden.

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk bezig zijn met ondernemen. Het nemen van risico’s, soms klein, soms groot, hoort bij ondernemen. Dan wil je bij juridische vraagstukken wel zeker weten dat je goed zit en er ook goed aan doet. Wat is dat eerstelijns juridisch advies en hoe kan ik dat krijgen?

 

Veel juridische problemen kunnen voorkomen worden, maar onze ervaring leert dat veel ondernemers pas op zoek gaan naar ondersteuning als het te laat is. Wij helpen je daarom niet alleen als je vragen hebt, maar juist ook om de risico’s te beperken.

 

Eerstelijns advies

Eerstelijns juridisch advies zijn alle juridische vraagstukken die in eerste instantie telefonisch, via de chat of per mail beantwoord kunnen worden. Als je een abonnement hebt op ons juridische platform, via een los abonnement of als klant van CollactiveBMK, krijg je van ons altijd gratis eerstelijns juridisch advies. Zo helpen wij je op weg naar de oplossing, zonder hoge kosten.

 

Op ons juridische platform, MrLx, bieden wij je snel en kwalitatief goede oplossingen voor juridische vragen. We zijn er voor je als je een juridische vraag hebt ter oriëntatie, maar we zijn er ook voor je als je geconfronteerd wordt met een juridisch probleem. Dan is het fijn als je snel kunt schakelen met een jurist en niet direct op zoek hoeft te gaan naar een advocaat.

 

Meer lezen zoals 'Wat is eerstelijns juridisch advies?'

Er zijn veel soorten overeenkomsten waar een ondernemer mee te maken heeft binnen het zogenaamde contractenrecht. Om risico’s te minimaliseren en ongewenste situaties te voorkomen, is het noodzakelijk om overeenkomsten schriftelijk vast te leggen.

Lees verder

Meer weten?
Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Plan een videogesprek in met

Annuleer