Nieuwsberichten | Lees ons actuele nieuws hier

Menu

Training debiteurenbeheer op 31/05/2019

Met onze training debiteurenbeheer helpen wij jou om je kennis en vaardigheden op het gebied van debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen. Tijdens onze training debiteurenbeheer delen we, uit onze jarenlange ervaring, de kennis en kneepjes van het vak.

  • Informatie over de Training debiteurenbeheer

  • Aanmelden voor de Training debiteurenbeheer

Met een training debiteurenbeheer maak je de bedrijfsvoering efficiënter

Onze debiteurenbeheer training leert jou, je medewerkers of allebei, om debiteurenbeheer praktisch toe te passen en te integreren in de administratieve bedrijfsvoering. Vol praktische tips en methodes om het doel te behalen, namelijk dat de openstaande factuur betaald wordt. Tijdens onze training debiteurenbeheer kijken we ook samen naar de optimalisatie van het debiteurenbeheer.

 

Onze training bevat onder andere een telefoontraining debiteurenbeheer, de optimalisatie van het debiteurenbeheer en het structureren van het aanmaningstraject. Tijdens onze training debiteurenbeheer en telefonisch incasseren leren wij jou om zelf de regie te houden in telefoongesprekken met slecht betalende klanten en hoe je concrete afspraken maakt over het incasseren van openstaande facturen. De training wordt één-op-één verzorgd, op de eigen werkplek. Na onze training besef je hoe belangrijk goede communicatie is in de relatie met debiteuren. Naast tips over communicatie geven we ook handreikingen op het gebied van wetswijzigingen, op de juiste manier factureren en juridisch advies.

 

Praktische informatie over de training

De training debiteurenbeheer duurt 1 werkdag, inclusief een lunch en wordt gegeven op locatie of op ons kantoor. De training is geschikt voor iedereen die werkzaam is de financiële administratie, de afdeling credit management en contact heeft met klanten over openstaande facturen. Het doel van de training is het verhogen van de kennis van de processen en het naar een hoger niveau tillen van de kennis, zodat dit leidt tot een efficiëntere bedrijfsvoering. De kosten van de training zijn €495, exclusief BTW.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Plan een videogesprek in met

Annuleer