Nieuwsberichten | Lees ons actuele nieuws hier

Menu

Ebook Huurincasso voor woningcorporaties

Wanneer een huurder de openstaande huur niet betaalt, krijgt hij of zij vroeg of laat te maken met een incassobureau of een gerechtsdeurwaarder. CollactiveBMK stelt de huurder centraal door segmentatie en begripvol te werk te gaan. In ons Ebook Huurincasso vertellen we meer over onze succesvolle aanpak.

  • Informatie over Ebook Huurincasso voor woningcorporaties

  • Download het ebook Ebook Huurincasso voor woningcorporaties

Wanneer een huurder de openstaande huur niet betaalt, krijgt hij vroeg of laat te maken met een incassobureau of een gerechtsdeurwaarder. Wanneer dit gebeurt is afhankelijk van het proces dat is ingeregeld bij de desbetreffende woningcorporatie. Zo kan het beleid zijn om direct bij één maand huurachterstand over te gaan tot incasso maatregelen, bij anderen gebeurt dit pas na drie maanden. Vaak kunnen woningcorporaties het aantal WIK-brieven en overgedragen huurincasso dossiers drastisch verlagen door de huurder nog meer centraal te stellen.

 

CollactiveBMK stelt de huurder centraal door segmentatie en begripvol te werk te gaan. In ons Ebook Huurincasso vertellen we meer over onze succesvolle aanpak en hoe we dit geïmplementeerd hebben bij verschillende woningcorporaties.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Plan een videogesprek in met

Annuleer