Nieuwsberichten | Lees ons actuele nieuws hier

Menu

Incassobureau Eindhoven

Heeft jouw klant de factuur nog niet betaald, ondanks herhaaldelijke verzoeken? Schakel dan een professioneel incassobureau uit Eindhoven in. CollactiveBMK Incassobureau Eindhoven behandelt al jouw openstaande facturen alsof het onze eigen facturen zijn.

Het is natuurlijk behoorlijk frustrerend als een klant niet reageert op een verzoek tot betalen. Zeker als klanten smoes op smoes stapelen en je vaak de voorspelbare reactie hoort. “Nee hoor, de betaling is onderweg”, is een van de meest gehoorde smoezen. Het uit handen geven van de onbetaalde factuur aan een incassobureau kan dan de volgende stap zijn.

 

Uit handen geven aan een incassobureau in Eindhoven

Het uit handen geven aan een incassobureau kan ook een grote stap zijn, je hebt tenslotte hard gewerkt om de relatie met de klant op te bouwen. Die wil je niet zo maar op het spel zetten. Schakel daarom CollactiveBMK Incassobureau Eindhoven in. Onze incasso oplossingen zorgen ervoor dat jouw klant een positieve ervaring heeft, maar wel begrijpt dat het niet op tijd betalen van een factuur niet zonder gevolgen kan blijven. Met onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak boeken we in meer dan 80% van de incassozaken succes. Zo zorgen we dat jij krijgt waar je recht op hebt en voorkomen we de vaak dure en tijdrovende gang naar de rechter.

Onze incasso oplossingen

De stap tussen het eigen debiteurenbeheer en een incasso. Uiterst effectief, omdat vreemde ogen dwingen. Meer lezen over onze pre-incasso oplossing of presommatie.

Snel, met oog voor een goede relatie en zonder tussenkomst van de rechter. Dat is de kracht van het minnelijke incassotraject. Meer lezen over onze minnelijke incasso oplossingen.

Gerechtelijke incasso is een logische stap als debiteurenbeheer, pre-incasso en minnelijke incasso geen resultaat opleveren. Telefoontjes, herinneringen, aanmaningen en zelfs huisbezoek hebben niet tot betaling geleid. Graag adviseren we je over de slagingskans, kostenrisico’s, verhaalsmogelijkheden en procesvorm. Meer lezen over onze gerechtelijke incasso oplossingen.

Incasso overeenkomst of eenmalig traject

Met een incasso overeenkomst van CollactiveBMK Incassobureau Eindhoven ben je het hele jaar verzekerd dat er een professioneel incassobureau achter je staat. Heb je echter zelden een vordering die je voor incasso wilt aanbieden en wil je liever een losse vordering indienen? Ook die mogelijkheid bieden wij je aan. Maak gebruik van onze handige rekenhulp om uit te vinden welke oplossing het beste bij jouw organisatie past, of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen je graag verder!

Incassoprocedure 

CollactiveBMK Incassobureau Eindhoven werkt niet met een automatisch gegenereerd incassotraject. Wij bieden maatwerk, oplossingen op maat. Iedere vordering is tenslotte anders en iedere debiteur reageert anders op een betalingsverzoek. Het te volgen incassotraject wordt door jouw vaste dossierbehandelaar, uiteraard in overleg met jou, volledig afgestemd op jouw vordering en debiteur. Incassomaatwerk om ervoor te zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt.

Intakefase

In deze fase wordt de vordering ontvangen en digitaal ingelezen. Als opdrachtgever ontvang je van ons een opdrachtbevestiging. De ingebrekestelling – inclusief de rente en incassokosten – wordt aangemaakt. CollactiveBMK realiseert deze acties binnen 24 uur na ontvangst van uw vordering.

Sommatiefase

CollactiveBMK verzendt de ingebrekestelling en neemt binnen 8 dagen telefonisch contact op.  Met de debiteur maken we betaalafspraken, die we nauwgezet opvolgen. Als we de debiteur niet direct kunnen bereiken, ondernemen we binnen 72 uur 3 belpogingen. Wanneer we de debiteur niet kunnen bereiken, sommeren we de debiteur opnieuw. Hierna ondernemen we wederom belpogingen. Doel in deze fase is om de debiteur te spreken, de reden van niet-betaling te vernemen en vooral betalingen te ontvangen.

Informatiefase

Als we met de debiteur niet tot het gewenste resultaat kunnen komen, beraden we ons over mogelijke vervolgacties. Hiervoor is het verzamelen van informatie cruciaal. Op basis van zowel intern als extern onderzoek stellen we een advies op.

Adviesfase

Voor iedere incassozaak geldt dat CollactiveBMK binnen 45 dagen een advies uitbrengt. De minnelijke fase komt ten einde en de vordering is onbetaald gebleven. Er dient een keuze te worden gemaakt in de vervolgstap:

  • De debiteur biedt geen verhaal. De vordering wordt afgeboekt.
  • De debiteur biedt zeker verhaal. Een gerechtelijke procedure wordt opgestart.
  • De debiteur biedt nu geen verhaal, wellicht in de toekomst wel. Schuldbewaking wordt geactiveerd.

 

Gerechtelijke fase

Als je ons toestemming geeft om een gerechtelijke procedure te starten, dan start CollactiveBMK deze fase op. De gerechtelijke fase wordt volledig voor je verzorgd en onze eigen juristen staan je bij tijdens deze fase.

CollactiveBMK, een professioneel incassobureau uit Eindhoven

Onze professionele incassospecialisten behandelen jouw factuur alsof het onze eigen factuur is. Samen bekijken we vooraf de haalbaarheid en adviseren wij je over de beste incassostrategie. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kan richten op jouw bedrijf. Natuurlijk houden wij je altijd op de hoogte, via ons Dossier Online kan je 24/7 alle dossiers inzien en de status en ontwikkelen online volgen.

 

Bij CollactiveBMK Incassobureau Eindhoven werken wij vanuit MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en wij streven naar het leveren van en bijdrage aan het oplossen van problemen. Zo wordt er rekening gehouden met de financiële situatie van een debiteur. Wij zorgen voor een passende oplossingen zonder dat de problemen vergroot worden. Openstaande facturen worden betaald, relaties blijven behouden en indien gewenst helpen wij de debiteur met het verbeteren van hun persoonlijke situatie. Zo creëren wij een win-win situatie voor alle partijen.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Plan een videogesprek in met Leon Koppen (Directeur )

Annuleer