Nieuwsberichten | Lees ons actuele nieuws hier

Menu

Training Introductie in credit management

Tijdens onze training zoomen we in op de belangrijke rol van credit management binnen organisaties en hoe de verbetering hiervan zorgt voor een betere bedrijfsvoering.

Binnen veel bedrijven krijgt credit management niet de aandacht die het verdient. Dat is op het eerste gezicht wat vreemd, omdat financiering onmisbaar is voor de continuïteit van een bedrijf. Afdelingen als Sales, marketing, productie en logistiek zouden, uiteraard in samenspraak met credit management, zich hier ook druk om moeten maken. De oplossing voor financiering schuilt niet altijd in vreemd vermogen. Tel alle uitstaande vorderingen van het debiteurensaldo maar eens bij elkaar op. Het debiteurensaldo heeft vaak een negatieve uitwerking op de cashflow, maar krijgt helaas niet altijd de aandacht die het verdient.

 

Onze training introductie in credit management

CollactiveBMK verzorgt een training op het gebied van credit management. Wij nemen je mee in de wereld van credit management en alles wat je op je pad tegen kunt komen. We zoomen in op de belangrijke rol van credit management in bedrijven en organisaties en waarom aandacht hiervoor onmisbaar is voor de bedrijfsvoering. De drie belangrijkste facetten van het credit management, het bepalen van de kredietwaardigheid van (potentiële) klanten, debiteurenbeheer en het beoordelen van de debiteurenrisico’s en het onderhouden van klantcontacten op financieel gebied komen uitgebreid aan de orde.

Na het volgen van onze training heb je onder andere inzicht in

We geven je inzicht, op basis van onze jarenlange ervaring, in de valkuilen en do’s en don’ts. Daarnaast delen we tips die je direct toe kunt passen in jouw bedrijf of organisatie.

Praktische informatie over de training

De training Introductie in credit management duurt 1 werkdag, inclusief een lunch en wordt gegeven op locatie of op ons kantoor. De training is geschikt voor iedereen die werkzaam is op de afdelingen die samenwerken met credit management en mensen die werkzaam zijn op de afdeling credit management. Het doel van de training is het verhogen van de kennis van de processen en het naar een hoger niveau tillen van de inzet van credit management. De kosten van de training zijn €495, exclusief BTW.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Plan een videogesprek in met

Annuleer