Nieuwsberichten | Lees ons actuele nieuws hier

Menu

Debiteurenbeheer

Overweeg je om je debiteurenbeheer uit te besteden omdat het bijhouden van de debiteurenadministratie veel tijd kost? Of wil je het debiteurenbeheer uitbesteden omdat je het debiteurenproces efficiënter wil laten verlopen? Dan ben je bij CollactiveBMK aan het juiste adres.

Download het gratis e-book →

Wat is debiteurenbeheer en wat kan je verwachten?

Debiteurenbeheer is vaak een ondergeschoven kindje bij het gemiddelde MKB bedrijf. Vaak vinden ondernemers dit een vervelende klus of willen zij hun klanten niet tegen het zere been schoppen. Daarnaast ligt het debiteurenbeheer in de vakantieperiode of bij ziekte stil, waardoor het aantal onbetaalde facturen in korte tijd op kan lopen.

 

Wanneer je ervoor kiest om je debiteurenbeheer uit te besteden aan CollactiveBMK, zorgen wij dat jouw debiteurenbeheer altijd up-to-date is. Om te beginnen maken wij een inventarisatie van de huidige stand van zaken en kijken we naar het tot dusver gevoerde incassobeleid. Na overeenstemming over de gewenste aanpak, gaan we over tot het monitoren en tijdig incasseren van de facturen. Wij verzorgen het debiteurenbeheer volledig uit naam van jouw onderneming, debiteuren merken hier niets van. Het hele debiteurenproces is volledig in te stellen op jouw wensen zodat iedere klant wordt benaderd zoals jij dat wil. Door je debiteurenadministratie altijd up-to-date te hebben, zorg je ervoor dat de liquiditeitspositie van jouw onderneming niet in het geding komt, krijg je sneller betaald en bespaar je kostbare tijd.

 

Download het gratis e-book →

Continuïteit in het debiteurenbeheer

→ Geen uitval bij ziekte of vakanties, waardoor jouw debiteurenbeheer continu doorloopt.

Verminderen van het risico en verbeteren van de cashflow

→ De debiteurenadministratie is altijd up-to-date, waardoor je sneller betaald krijgt en je kostbare tijd bespaart.

Kostenbesparing op porto- en handelingskosten

→ Efficiënte manier van werken waardoor kosten worden bespaard

 

Download het gratis e-book →

 

Meer weten over ons debiteurenbeheer?

In ons Ebook ‘Beter debiteurenbeheer’ geven we je zes praktisch toepasbare tips om jouw debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen. Want facturen die te lang openstaan, hebben een negatieve invloed op de cashflow. Goed debiteurenbeheer is daarom voor iedere onderneming van levensbelang.

Ebook debiteurenbeheer

Download het gratis stappenplan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze werkwijze

CollactiveBMK begeleidt je in het verbeteren van het debiteurenbeheer en het inbedden hiervan in de financiële administratie. Wij bewaken de debiteurenstand, zodat jij je volledig op jouw bedrijf kan richten. Allereerst inventariseren wij de actuele debiteurenstand en kijken we naar het tot dusver gevoerde incassobeleid. Na overeenstemming omtrent de gewenste aanpak, gaan we over tot het monitoren en tijdig incasseren van de vorderingen. Uiteraard blijf jij de eigenaar van de volledige debiteurenportefeuille.

Advies

Wij gaan verder dan enkel debiteurenbeheer, met het sluiten van de overeenkomst geven we je ook advies over het interne debiteurenbeleid. Zo wordt er gekeken naar de Algemene Verkoopvoorwaarden, offerteomschrijvingen, het moment van factureren, etc. Alles in het belang van duidelijke afspraken met klanten en een verbetering van de liquiditeitspositie van het bedrijf. We kunnen het huidige credit management binnen jouw organisatie vrijblijvend analyseren en optimaliseren. Samen komen we dan tot een realistische opzet die je blijvend kunt inbedden in de financiële organisatie.

Software

Heb je liever het debiteurenbeheer in eigen hand, maar wil je jouw debiteurenbeheer naar een hoger niveau tillen? Dan is onze debiteurenbeheer software misschien iets voor jouw bedrijf. We bieden verschillende softwarepakketten aan die speciaal zijn ontwikkeld om je facturatie te digitaliseren en de debiteurenadministratie te automatiseren. Lees meer over ons debiteurenbeheer software pakket.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Plan een videogesprek in met

Annuleer