Nieuwsberichten | Lees ons actuele nieuws hier

Menu

Credit management oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf

De credit management oplossingen van CollactiveBMK, speciaal voor het midden- en kleinbedrijf, zijn gericht op het nakomen van financiële zakelijke afspraken. Door een synergie tussen preventieve oplossingen en incasso zorgen wij dat de cashflow en de liquiditeit verbeterd.

CollactiveBMK heeft speciale credit management oplossingen voor het MKB. Deze oplossingen zorgen voor pure winst voor jouw onderneming. Elke dag dat een factuur minder lang openstaat zorgt voor een betere cashflow en daarmee een verbeterde liquiditeit. Dit noemen wij pure winst.

 

Focus op credit management

Bij een gemiddeld MKB bedrijf is credit management vaak een ondergeschoven kindje. Vaak vinden ondernemers debiteurenbeheer een vervelende klus en willen ze wanneer een klant zijn factuur niet betaald deze niet tegen het zere been schoppen. Daarnaast ligt het credit management vaak stil tijdens vakanties of ziekte. Daardoor blijft er vaak veel werk liggen en lopen het aantal onbetaalde facturen, waar actie op ondernomen moet worden, in korte tijd snel op.

 

CollactiveBMK heeft alle expertise en kennis in huis om je deskundig te adviseren en begeleiden bij alles wat er komt kijken bij het nakomen van financiële zakelijke afspraken. Wij zorgen voor effectieve credit management oplossingen door de synergie tussen preventie en incasso. Vanuit diverse preventieve expertises geven we vorm aan (en optimaliseren wij) de cashflow en de betalingsrelatie met jouw klanten. We kijken naar het complete debiteurenproces, vanaf opdrachtacceptatie tot facturatie en incasso.

 

Mocht een debiteur niet aan zijn betalingsverplichtingen kunnen voldoen, dan zijn onze incasso specialisten hier in een vroegtijdig stadium bij. We inventariseren de haalbaarheid van de vorderingen en geven je een eerlijk advies over de te kiezen incassostrategie. Wij behandelen alle vorderingen vasthoudend, alsof het onze eigen vorderingen zijn.

Pure winst door onze oplossingen

Onze doelstelling is het verminderen van jouw bedrijfsrisico’s, het incasseren van vorderingen en het verbeteren van de cashflow. Wij kunnen het volledige credit management voor je uit handen nemen of je alleen ondersteunen op bepaalde onderdelen, in zowel de preventieve als de incasso oplossing.

Verminderen van jouw bedrijfsrisico’s.

Met onze kredietinformatie service heb je direct inzicht in de actuele kredietwaardigheid van jouw (potentiële) klant, met een uitgebreid kredietrapport. Onze afdeling kredietinformatie kan je snel betrouwbare gegevens verstrekken over ruim 125 miljoen bedrijven, wereldwijd.

Verbeteren van de cashflow, door het verbeteren van het debiteurenbeheer.

Om te beginnen maken wij een inventarisatie van de huidige stand van zaken en kijken we naar het tot dusver gevoerde incassobeleid. Na overeenstemming over de gewenste aanpak, gaan we over tot het monitoren en tijdig incasseren van de facturen. Het hele debiteurenproces is volledig in te stellen op jouw wensen zodat iedere klant wordt benaderd zoals jij dat wil.

Juridische ondersteuning met ons juridisch platform MrLx.

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk bezig zijn met ondernemen. Het nemen van risico’s, soms groot, soms klein, hoort bij ondernemen. Dan wil je bij juridische vraagstukken wel zeker weten dat je goed zit en er goed aan doet. Op ons juridische platform MrLx vind je documenten die jij als ondernemer nodig kan hebben en we helpen je graag naar de oplossing bij juridische vraagstukken.

Incasso oplossingen.

Heeft een klant niet gereageerd op een verzoek tot betaling? Geef de vordering dan uit handen aan CollactiveBMK. Wij behandelen jouw vordering, door middel van een minnelijke incasso, alsof het onze eigen vordering is.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Plan een videogesprek in met

Annuleer