Nieuwsberichten | Lees ons actuele nieuws hier

Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proosten op de aandelen overdracht

v.l.n.r. Leon Koppen, Geert Verbeek, Jeanne Aarts, Piet Aarts en Henry Schaefer

 

Eindhoven, 20 augustus 2020 – CollactiveBMK Credit Management, de financiële dienstverlener uit Eindhoven neemt Companion Customer Care over van oprichter Piet Aarts. Met de acquisitie van Companion geeft CollactiveBMK een verdere invulling van het verbreden van haar ‘order-to-cash’ strategie. Door de overname kan CollactiveBMK zich nu versneld doorontwikkelen tot een full-service customer care organisatie.

 

Companion werkt sinds 15 jaar voor een aantal toonaangevende E-commerce bedrijven en zakelijke dienstverleners en ondersteunt deze organisaties in hun commerciële proces. Companion neemt hierbij het klantcontact en klantenservice proces voor haar rekening. De specifieke wijze waarop ze dat doen, waarbij ‘aandacht voor de klant’ een cruciale rol speelt, is doorslaggevend voor deze overname.

Alle klanten en werkzaamheden, alsmede het gehele personeel, gaan mee naar de nieuwe organisatie. De operationele verantwoordelijkheid blijft in handen van Anita Melis. Met deze overname biedt de CollactiveBMK-groep werk aan ruim 80 medewerkers.

 

Na de recente overnames van BDO Incasso, Van der Laan groep en deqt past de overname van Companion in de strategie van CollactiveBMK om haar opdrachtgevers naast financiële processen nu ook in commerciële processen van dienst te zijn.

 

Algemeen directeur Henry Schaefer van CollactiveBMK; “Wij zijn super trots dat wij het ervaren team van Companion nu als collega’s mogen verwelkomen. De diensten van Companion stellen ons in staat om onze opdrachtgevers breder te ondersteunen met customer care services. Samen kunnen wij nog beter invulling geven om opdrachtgevers over het gehele order-to-cash proces te ondersteunen.”

 

 

Over Companion Customer Contact: Onder het motto ‘Wij werken niet VOOR onze klant, wij ZIJN onze klant’ ondersteunt Companion al 15 jaar opdrachtgevers met contactdiensten voor zowel  business-to-consumer als business-to-business markten. Het bedrijf werkt al jaren voor toonaangevende e-commerce bedrijven en zakelijke dienstverleners. Meer informatie op www.companioncc.nl

 

Over CollactiveBMK Credit Management: CollactiveBMK is de credit management dienstverlener die er op gericht is om de cashflow positie van de opdrachtgevers continu te optimaliseren. Vanuit een preventie- en beheerstrategie zorgen wij ervoor dat facturen (sneller) betaald worden door debiteuren. Meer informatie op www.collactivebmk.nl

 

Meer weten?
Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Plan een videogesprek in met

Annuleer