Nieuwsberichten | Lees ons actuele nieuws hier

Menu

Hoe wij met het corona-virus omgaan

Op deze pagina plaatsen wij nieuws over onze dienstverlening vanuit CollactiveBMK,

deqt en MrLx rondom het corona-virus.

Eindhoven, 13 maart 2020

De overheid heeft bedrijven in de provincie Noord-Brabant verzocht om, indien mogelijk, hun medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis te laten werken. Uiteraard hebben wij hier opvolging aan gegeven om het verder verspreiden van het Corona-virus te beperken.

 

Via dit bericht informeren wij u graag over de maatregelen die wij getroffen hebben om de dienstverlening, ondanks de beperkingen, te kunnen uitvoeren.

 

CollactiveBMK werkt al jaren volledig in de cloud. Dit houdt in dat al onze medewerkers ook vanuit huis kunnen werken. Wij hebben het werkproces nu zo ingericht dat alle medewerkers thuis een werkplek hebben en van daaruit hun werkzaamheden oppakken. Op dit moment zijn een (beperkt) aantal mensen op kantoor aanwezig om de inkomende telefoon aan te nemen. De overige medewerkers werken vanaf vandaag vanuit huis.

 

Ondanks dat wij goed voorbereid zijn kan het zijn dat wij minder goed bereikbaar zijn dan u normaal van ons gewend bent. Indien u contact met ons wenst op te nemen stuurt u ons dan bij voorkeur een e-mail met uw gegevens, vraag en een eventueel referentienummer.

 

Eén van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

 

Heeft u vragen over debiteurenbeheer? Stuurt u dan een mail naar: debiteurenbeheer@collactivebmk.nl

 

Heeft u vragen over incasso? Stuurt u dan een mail naar: algemeen@collactivebmk.nl

 

Natuurlijk kunt u ook altijd rechtstreeks naar uw vaste contactpersoon mailen.

Uiteraard doen wij er alles aan om de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken. Wij zullen dagelijks de richtlijnen in de gaten houden en, indien nodig, opvolgen. Indien er wijzigingen vanuit onze zijde zijn zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

 

Met vriendelijke groet,

Henry Schaefer

Algemeen Directeur

Meer weten?
Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Plan een videogesprek in met

Annuleer